ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 19 Jun 2012

Peserta melukis dengan payu dara

Kementerian Kebudayaan Thailand meminta penjelasan daripada produser rancangan mencari bakat yang menayangkan seorang peserta wanita melukis menggunakan payu daranya disiarkan ke seluruh negara.

Menteri Kebudayaan, Sukumol Kunplome berkata, “Masyarakat mengkritik rancangan ini dan kami perlu mendapatkan jawapan.”

Ahad lalu, peserta untuk rancangan “Thailand’s Got Talent”, membuka baju dan colinya sebelum mencurahkan setin cat warna di payu daranya, di mana dia kemudian menggosok payu daranya di atas kanvas di hadapan juri yang memandang dengan mulut terbuka dan penonton bersorak.

Dia diundi untuk melepasi pusingan seterusnya oleh dua juri lelaki, menyebabkan seorang juri wanita merasa resah.

Produser rancangan itu tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan komen.Walaupun industri seks di Thailand berkembang, pegawai di negara itu swering mengkritik perbuatan tidak senonoh di tempat awam.

Minggu lalu, Kementerian Kebudayaan Thailand berkata, ia memfailkan aduan polis terhadap penyanyi pop Amerika Syarikat, Lady Gaga, kerana menggunakan bendera Thailand dalam persembahannya bulan lalu dan memakai pakaian yang menjolok mata.[sumber]
 
*Cuak aku...kalau kat malaysia dah kena gam dah rancangan tu..kih kih kih

3 Pengkritik Yang Cuak:

  1. ini bukan nak tunjuk bakat melukis dah ni..sebab tu jurilah lelaki tergoda.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...