ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 21 Disember 2011

Program paling menCUAKkan di tv

Sebuah rancangan televisyen dijangka mencetuskan kemarahan apabila ia memaparkan adegan kanibal yang menyaksikan dua penyampainya memakan daging manusia.Hos terbabit, Dennis Storm memakan daging rakannya , Valerio Zeno, manakala Zeno pula memakan daging Storm.
 pinggulnya dipotong untuk rancangan tersebut

Storm dan Zeno dilihat duduk di meja yang disinari cahaya lilin untuk memakan daging terbabit.Akhbar The Sun memutuskan untuk tidak menyiarkan gambar pasangan itu memakan daging berkenaan.

Namun, persediaan untuk acara itu disiarkan dalam klip daripada program berkenaan yang dijadual disiarkan menerusi saluran televisyen Belanda, BNN, hari ini.

Storm yang sebahagian pinggulnya dipotong untuk rancangan itu berkata: “Agak pelik untuk melihat mata rakan kita apabila anda mengunyah daging perutnya.

“Kami ke pemotong daging, ke pakar bedah dan ke studio, kemudian kami merenung satu sama lain dan makan.

“Chef memasaknya dalam kuali dengan minyak matahari. Kami tidak mencampurkannya dengan garam atau lada hitam kerana ingin tahu rasanya.”

Menurut Storm, tujuan program itu yang berjudul Proefkonijnen dalam bahasa Belanda ialah untuk memberi jawapan secara terbuka terhadap persoalan ganjil.

Bercakap dalam wawancara dengan ABC News, dia berkata: “Bahagian melucukan pertunjukan ini ialah untuk mendapatkan jawapan mudah kepada soalan bodoh seperti: ‘Bolehkah anda bercukur dengan sos tomato’ atau ‘Adakah orang buta boleh memandu.’

“Dan kami ingin tahu bagaimana rasa daging manusia. Ia hanya daging yang besar beberapa sentimeter dan kini saya ada cerita menarik mengenai parut pada tubuh saya.”[sumber]

*Cuak aku..Gila punya rancangan.. kih kih kih

7 Pengkritik Yang Cuak:

 1. salam;
  Mudah2an rancangan tu tak disiar di Malaysia...

  BalasPadam
 2. manusia makin gila.. huhu sangat cuak nih

  BalasPadam
 3. Nah haiii malan daging sdri.. Taktau ape nk ckp.. Akal letak mna ntah..

  BalasPadam
 4. geli+mual dengar manusia pmakan dagin kanibal-,-'keje gila.xelok ditonton pd msykt.

  BalasPadam
 5. ah sudah...jijik aku mendengarnya....

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...