ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 28 Ogos 2011

Ucapan Selamt hari raya dari ArulchelseA

Malam ni aku nak bagi ucapan selamat hari raya kat korang semua..Esok mungkin tak berkesempatan nak...

Sabtu, 27 Ogos 2011

Safiq ke Eropah

KAPTEN skuad bola sepak kebangsaan, Safiq Rahim bakal mencipta nama di bumi Eropah. Dia akan mencip...

Jumaat, 26 Ogos 2011

Buku terbesar mengenai Rasulullah

Sebuah buku terbesar mengenai Rasulullah, seberat 1,600 kilogram dan mengandungi 420 muka surat...

Borhan Dan Sedekah

Dah lama tak cerita pasal Borhan.Sebelum tu nak tau kisah sebelum ni di sini dan sini ..Apa jadi den...

Khamis, 25 Ogos 2011

Lembu tersangkut dan tersepit

Seekor lembu tersangkut pada penghadang jalan dekat kampung Montecorvino Rovella-Salerno di Itali.K...

Kereta macam F1

Seorang peminat kereta lumba, Russ Bost yang berusia 54 tahun membelanjakan hanya £10,000(RM49,146)...

Spontaneous Thursday #8

"Ada kesalahan yang tidak boleh diperbaiki.. Tapi tidak ada kesalahan yang tidak boleh dipel...

Spontaneous Thursday #7

"Kita mungkin akan menderita jika kita terlalu percaya pada seseorang, namun kita akan lebih...

Rabu, 24 Ogos 2011

Best dan tak bestnya raya

Mungkin ada di kalangan kita raya ni cukup best,gembira dan meriah....tapi jangan tak tau..hari raya...

Selasa, 23 Ogos 2011

Video:Rompak guna seluar dalam

Seorang perompak menggunakan seluar dalam untuk menutup wajahnya semasa dia merompak di sebuah kedai di sini, lapor sebuah akhbar semalam....

Kes Kemalangan Kereta Mewah

  Kes1: Sebuah kereta sport mewah Lamborghini tersangkut di kawasan berpasir di sebuah padang golf...

" Blogwalking sebelum raya"

Kali ni nak join segmen dari blog peminat setia chelsea ni lulu pages..nk buat ucapan jugak klik [ s...

Isnin, 22 Ogos 2011

Video:Kumpulan perusuh mencuri skuter

Satu rakaman kamera litar tertutup (CCTV) merakamkan detik-detik sekumpulan samseng mencuri sebuah skuter yang ditunggang pemiliknya di si...

Keterangan anwar dari kandang tertuduh.

Ketua Umum Pakatan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau tidak pernah mengadakan sebarang hubungan seks dengan bekas pembantu per...

Berapakah usia bulan

Kajian baru terhadap batu bulan yang dikutip angkasawan Apollo 16 menunjukkan bulan mungkin lebih m...

Kolam renang paling padat di dunia

Lebih sejuta orang telah mengunjungi sebuah kolam renang gergasi yang dikenali dengan nama Laut Ma...

Ahad, 21 Ogos 2011

Boeing Donald Trump RM298.2 juta

Taikun hartanah dan hos program realiti The Apprentice , Donald Trump menyiarkan satu klip video un...

Ditelan awan debu

Awan debu gergasi menyelubungi bandar raya PHOENIX, Amerika Syarikat , buat kali ketiga dalam tempoh...

Sabtu, 20 Ogos 2011

Perkahwinan mewah anak bos F1

Petra Ecclestone, 23, yang merupakan anak bos perlumbaan kereta Formula satu (F1), Bernie Ecclestone...

"Segmen : Blog Gua Berat Tak?"

Petang ni aku nak join segmen dari blog Ini Kisah Tia ..Maklumlah aku penyokong setia segmen dari b...

Kereta terbang yang mencuakkan

Macam2 jenis kenderaan yang mencuakkan ada skang ni..yang terbaru seorang bekas juruterbang, Valery ...

Jumaat, 19 Ogos 2011

Jumlah penduduk dunia

Populasi dunia akan mencecah tujuh bilion hujung tahun ini dengan peningkatan penduduk di Afrika me...

Khamis, 18 Ogos 2011

Mulut busuk kena saman

Seorang pemandu di Kuwait disaman oleh seorang anggota polis trafik kerana mulut berbau busuk. Kejad...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...