ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 31 Julai 2011

Video:Hidangan sotong menari

Satu klip video yang mencuakkan  menunjukan sotong menari di dalam pinggan semasa dihidangkan kepada pelanggan di restoran-restoran Jepun m...

Sabtu, 30 Julai 2011

Debu tempat melukis

Memang mencuakkan bila debu2 yang melekat kat kereta tu boleh dijadikan lukisan.Pelukis yang bernama...

Motosikal panjang

Baru semalam buat cite pasal moto yang mencuakkan ..hari ni nak tambah satu lagi..kali ni pencipta ...

Jumaat, 29 Julai 2011

Selamat Hari jadi PM

PRESIDEN Umno, Datuk Seri Najib Razak memotong pulut kuning sempena sambutan hari jadinya ke-58 s...

Motosikal yang mencuakkan

Hari ni hari tanpa cerita pasal bola sedunia..Jadi aku nak cerita pasal sebuah motosikal yang mempun...

Khamis, 28 Julai 2011

Pengantin lelaki jadi perempuan

Cuak jugak berita ni..Apaa!!! pengantin lelaki jadi pempuan.!! (mcm iklan metro kat tv) skang ni ma...

Spontaneous Thursday #5

Tiada yang mustahil..itu lah yang boleh dikatakan pada pertemuan malaysia dengan singapura malam ini..Walaupun ketingalan 2 gol apa2 boleh t...

Rabu, 27 Julai 2011

Budak ada 34 jari tangan dan kaki

Cuak aku tengok budak dari india ni..dia baru je mencatatkan rekod baru dunia selepas dilahirkan de...

Diamlah

Warga internet melepaskan kekecewaan berhubung kenyataan dan beberapa tindakan kerajaan akhir-akhir...

Selasa, 26 Julai 2011

Duit syiling baru malaysia

Bank negara akan mengeluarkan duit syiling baru.Menurut Gabenor BNM Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz berk...

Buah bermacam rupa

Memang mencuakkan bila buah berbentuk2 dan kadang2 bentuk itu jadi bermacam-macam rupa..tapi di ten...

Isnin, 25 Julai 2011

Trafik mengejut

Lama dah tak muncul dan lawat blog geng cuak..dah berspiderman blog aku ni..lama tak update sebab ak...

Jumaat, 22 Julai 2011

Betul ke..

Diaorg cakap beberapa gram je dah dekat 10k binatang ni..kalau dalam gambar ni korang agak2 la bera...

Segmen : Jom Kongsi Entri

 Mula2 tadi ingat tak berkesempatan nak join segmen bro kiz ni..tp sebab ada sesuatu aku pun menjoinkan diri jugak la ...entri yang aku nk k...

Khamis, 21 Julai 2011

Chelsea menang nasib

Cuak aku malaysia main tadi..bagus pnjaga gol malaysia...apa pun chelsea main2 je tu..blum btul2 lg...

Kapal Abramovich untuk disewa

Pemilik pasukan chelsea dan seorang bilionair Rusia iaitu Roman Abramovich telah memawarkan sebuah ...

Rabu, 20 Julai 2011

Harry Potter pun tak sampai jugak

Aku masih tak dapat lagi nak menonton Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2. Kalau kat semena...

Selasa, 19 Julai 2011

Parking kereta

Kadang2 terlalu kedekut sangat pun payah jugak..nak jimat lansung bertambah rugi..tapi itu lah yang ...

Isnin, 18 Julai 2011

Potret dari kiub rubik

Memang mencuakkan apabila mengunakan kiub rubik untuk menghasilakan potret selebriti terkenal.Seni m...

Video:Anjing gigit jerung

Cuak memang mencuakkan bila seekor anjing mengigit ikan jerung..kejadian itu dirakam oleh seorang lelaki yang cuak melihat aksi tersebut..Ra...

Ahad, 17 Julai 2011

Dr Lo'Lo' meninggal dunia

Ahli Parlimen Titiwangsa, Dr Lo'Lo'baru sahaja kembali ke rahmatullah akibat penyakit barah.Beliau meninggal dunia pada jam 10.13 ma...

Ketagih Internet otak jadi kecut

Kali ni nak kongsi ngan korang tentang satu kajian terbaharu di China mendapati penggunaan Internet secara berlebihan oleh golongan remaja ...

"blogger | tolong ingatkan aku"

"Hal-hal yang sederhana akan menjadi rumit jika kita memikirkannya terlalu dalam.." -jadi jangan lah terlalu cuak..bawak2 betenda...

Sabtu, 16 Julai 2011

Muda2 dah jadi datuk.

Muda2 lagi dah jadi datuk..memang mencuakkan aku..lelaki ni menjadi datuk paling muda di Britain pad...

Lingkaran aneh

Mmemang mencuakkan bila satu lingkaran gergasi yang aneh ditemui dekat dengan lokasi pelancongan mo...

Jumaat, 15 Julai 2011

FunnyFriday#2

FunnyFriday#1

Mengimbau kenangan lama...jom layan..  VIDEO AUDIO ONLY...

Video:Binatang Bigfoot

Bigfoot ni wujud ke..atau sekadar rekaan..aku masih tak percaya dengan binatang bigfoot ni..tapi dalam laporan akhbar hari ni melaporkan ada...

Khamis, 14 Julai 2011

"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"

nk join klik sini Nama pangilan: ArulchelseA Tarikh mula berblog: 1/4/2011 Rakan bloger terkini: 286 (nmpk sgt bukan kaki bw) Target ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...