ituini. Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 30 Mei 2011

Balik kampung

Cuti selama dua minggu balik kampung..negeri sembilan>>>>>terenganu..... sapa2 jalan...

Eletrik naik 7%

Kerajaan persekutuan menaikkan tarif elektrik dengan purata 7.12 peratus bermula 1 Jun ini sebagai sebahagian daripada pengurangan subsidi...

"Jom Join Bloglist Jamaluddin.net"

Lipas melompat, lintah bernama T-rex ditemui

Lintak digelar T-Rex Hari ni Sinar melaporkan  Seekor lipas yang boleh melompat , kulat yang b...

Terima kasih

Ini entry khas untuk mengucapkan penghargaan kepada yang telah memberi header kepada blog aku ni.. ...

Ahad, 29 Mei 2011

Final yang termahal

Hari ni bnyak sikit cite pasal bola..Ni nak tambah info untuk kita bersama pasal final pagi tadi...Tahukah anda  Final Liga Juara-Juara di a...

5 negara paling murah

5. Pakistan - Walaupun negara ini dikenali kerana ketidakstabilan dari segi politik, mata wang Rupe...

Sabtu, 28 Mei 2011

Video:Anak kucing mengigau

Baru tengok video ni tadi..rasa nak picit2 anak kucing tu..jom layan..

Sotong ramal United menang

Tadi baca utusan ada plak lagi seekor sotong kurita 'psikik' yang dinamakan Iker, meramalk...

Jumaat, 27 Mei 2011

BN ‘berkorban’ takut kalah teruk PRU-13

Masuk segmen politik cuak plak..kih kih kih...Semalam  Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng mengatakan ...

Anjing susukan anak kacukan harimau dan singa

Seekor anjing betina bebulu je bila dipaksa menyusukn 2ekor anak hrimau dan singa.. Sebelumi ni aku ada entry pasal binatang kawin [ ...

Khamis, 26 Mei 2011

‘Tertidur’ setiap kali ketawa

Dalam Metro hari ini  melaporkan seorang wanita, Claire Scott, tertidur setiap kali dia ketawa.Disahkan menghidap  penyakit "cataplexy...

"segmen mencari 100 blog list utk dilawati"

 

Bapak tolong beli sekolah

  [ kosmo ]

Rabu, 25 Mei 2011

Rakyat menang pertahan harga minyak

Sebentar tadi  Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Pengguna Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob  mengumumkan tidak ada kenaikan ba...

Rumah terbalik dan pelik

Ini antara rumah terbalik dan pelik..siapakah punya idea ni..memang pelik.. jom tengok sama2...mana ...

Jual dara anak RM30,000

Salt lake city terletak di US Sebelum ni aku ada cerita pasal perempuan jual dara [ sini ] Kali ...

Selasa, 24 Mei 2011

Najib dijangka tengok perlawanan Man Utd-Barcelona

PUTRAJAYA: Datuk Seri Najib Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor dijangka menyaksikan perlawanan akhir bola sepak Liga Juara-Juara Er...

RON95 dijangka naik 20 sen bulan depan

KUALA LUMPUR, 24 Mei — Harga petrol RON95 dijangka mengalami kenaikan 20 sen bulan depan, mencecah RM2.10 seliter, selepas kos subsidi meni...

cik ayu buat contest: blog paling cute!!!

Kali ni nak join contest cik ayu ni..sapa nak memfollow aku sila klik gambar diatas.. Tak tau la c...

Berkahwin selepas 28 tahun bertunang

Dah jd nenek dan dtuk bru nk kwin..bantai korang la.. Kosmo hari ini melaporkan seorang perunding hospital, Ivan Brown dan pesara j...

Contest Ce teka by Nea Flerida

Kali ni nak join contest ce teka ni pulak..mana tau de rezeki.. Nak join klik gambar diatas

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU

Isnin, 23 Mei 2011

DNA Babi Dalam Bahan Buat Kek & Roti Secret Recipe

Bila Binatang diKawenkan

Biasa yg kita tahu selain dari manusia kawen ,buah2an pun kawen jugak kan..macam durian kawen,rambut...

Baru lahir dah dengar muzik

jaga2 volumenya jangan terkuat nanti pitam lak budak tu.. Dalam laporan kosmo hari ini  sebuah wad bersalin di sebuah hospital di sini ...

Ahad, 22 Mei 2011

"Segmen review blog: Bulih bha kalau kau!'

   Kali ni aku nak join segmen ni..sapa2 nak join klik gmbar atas tu..

Pelik yang bodoh

"sapa2 ada hilang pin baju atau apa2 yg sejenis denganya sila jumpa saya.."

Video kejadian tanah runtuh dihulu langat

  25 orang tertimbus tanah runtuh di Hulu Langat.. 16 meningal dunia ..9 yang terselamat..Al-Fatihah..

'Macho Man' meninggal bertemu undertaker

Mancho man pernah kena hempok dengan undertaker Bintang gusti terkenal era tahun 1980-an dan sezaman dengan Hulk Hogan, Randy 'Ma...

PM: rakyat penagih 'candu'

Malaysia kini melaporkan najib dalam ucapan beliau di Pusat Pengajian Islam di Oxford, United Kingdom pada 17 Mei lalu berkata subsidi ibar...

Sabtu, 21 Mei 2011

Tanah runtuh: Dua kanak-kanak mati tertimbus

KEADAAN Rumah Anak Yatim Al-Takwa, FELCRA Semungkis, Batu 14, Hulu Langat, Kajang, dalam kejadian tanah runtuh, hari ini. Laporan awal seb...

Kereta Ferrari disimpan di dalam rumah

KERETA Ferrari F355 milik Jon Ryder disimpan sebelum diberikan kepada arulchelsea secara percuma. SHEFFIELD, Britain - Seorang pemuda, ...

Perkasa Pertahan Utusan

Perkasa dan Umno menggesa agar orang Melayu mempertahankan Utusan Malaysia dengan apa cara sekalipun sambil mendakwa akhbar itu kekal satu...

Jumaat, 20 Mei 2011

Subsidi yang tak berguna

Pengarah Strategi KEADILAN, Rafizi Ramli berkata  kerajaan  memperuntukan RM19 bilion hingga RM22 bilion subsidi gas yang diberikan kepada...

Wikileaks dedah 19 ‘aktor pengaruh’ dalam kitar politik Najib

Malaysia insider melaporkan Kabel diplomatik Amerika Syarikat (AS), yang terbocor dan disiarkan oleh Malaysia Today hari ini menyenaraikan ...

Tapak kaki gergasi di sawah padi

  Penduduk di Sleman dicuakan dengan kemunculan satu bentuk tapak kaki gergasi  Hari ini dalam kos...

Khamis, 19 Mei 2011

Mengapa contest tak laku?

Korang mesti biasa join contest kan..tak pun ada yang buat macam2 contest.tapi kali ni aku bukan nak buat contest dan bukan jugak nk msuk co...

Elektrik pulak nak dinaikan

Selapas kedengaran harga minyak nak dinaikan..kali ni kerajaan bercadang manaikan kadar tarif elekt...

Saya tahu siapa lelaki dalam video seks-Anwar

Hari ini malaysia insider melaporkan Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata beliau mungkin mengenalisi  pelaku dalam rakaman video seks yang dika...

' Contes dari Malaya ke Manchester'

 Kali ni aku nak join contest  harrazdani sapa2 nak masuk  contest ni klik patung2 atas tu..

Apa susahnya nak tido malam(tiba2 ada balik entri ni)

Ada masa kita payah nak tido malam dan ada masa memang tak nak tido malam..kadang2 tu lepas subuh ba...

Firaun dulu kena sakit jantung

firaun dibawa ke hospital,setelah mengadu sakit dada malam kelmarin dikediamanya dimuzium.... Berita mencuakan kali ni pasal seorang p...

Antara adegan2 bunuh diri

   Antara dialog2 yg keluar ketika menyelamatkan orang yang ingin bunuh diri..layann......

Rabu, 18 Mei 2011

400,000 guru biasa kecewa

Sebelum ni ada dua entri aku pasal kabar gembira sempena hari guru..[ sini ] dan [ sini ] . Hari ini malaysiakini melaporkan kira-kira 400,0...

Tq geng2 milosuam

Entri khas memaparkan komen2 aku di blog milosuam ..terima kasih pada yang sudi  memberi sokongan..l...

Bila lamaran ditolak

SEORANG lelaki melutut di depan kekasihnya untuk membuat lamaran sambil diiringi nyanyian seorang pemain gitar (kiri). Kadang2 tak semua ...

Pilihanraya "Olok-olok"

Hari ini malaysia insider melaporkan Barisan nasional nak buat pilihanraya olok2 untuk melihat sejauha mana sokongan rakayat terhadap umno.....

Selasa, 17 Mei 2011

Gambar binatang berkepala dua

Hari tu ada entri pasal budak berkepala dua [ sini ].kali ni aku nak tunjuk lak pasal binatang  yang...

Perbicaraan "SANDIWARA SEMASA"

Hari ini keadilan melaporkan kenyataan Pertubuhan Lawyers For Liberty yang  menganggap perbicaraan kes Fitnah 2 membabitkan Ketua Umum KEAD...

Kenderaan unik untuk masa depan

              kenderaan unik yang dicipta  Adakah anda fikir gambar diatas ini kapal terbang??kereta?? beca??basikal??kereta lembu?? Se...

Isnin, 16 Mei 2011

Berita baik untuk guru2 BESAR

Sebelum ni aku ada bagi tau yang muhyiddin nak umumkan kabar gembira pada guru2 [ sini ] Hari ni muhyiddin dan najib sudah pun berebut2 nak...

Anwar diarah bela diri

Anwar Ibrahim (tengah) tiba di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pagi tadi untuk mendengar keputusan berhubung tuduhan kes liwat. ...

Budak lapan tahun disuntik botox

BRITNEY CAMPBELL disuntik dengan botox. Berita mencuakan kali ni aku pilih yang ni..kenapa? sebab ibu budak ni memang bangang,tak pun sa...

Senyuman Kuala Pilah

papan tanda yang terletak di gunung angsi Untuk entri yang mencuakan  kali ni ..aku nak promot p...

SEGMEN BLOGLIST UNTUK BLOG FOLLOWER 300 DAN KE BAWAH

           " komuniti blogger di malaysia mestilah bersatu padu , bekerjasama dan saling ...

Ahad, 15 Mei 2011

Bloger support bloger:wajib support..

                                        Ni  entri untuk bloger support bloger:wajib support..  ...

Ibrahim: 'Kalau nak perang salib boleh'

Ibrahim Ali terus menerus hendak menghebohkan kes agama kristian menjadi agama rasmi yang dimainkan oleh utusan sebelum ini.Kali ini Ibrahim...

11 imam dibunuh kejam

BREGA - Kekejaman kuasa Barat terbukti apabila sekurang-kurangnya 11 orang imam dibunuh semasa sedang tidur dalam satu serangan udara oleh...

Sabtu, 14 Mei 2011

Khabar gembira kepada guru

Hari ni timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, dijangka mengumumkan khabar gembira dan mencuakan buat warga pendidik bersempen...

Contest Blog Saya Smart

Tetiba terjumpa tercontest ni..lepas tu aku pun terjoin jugak la kan..sebab hadiah dia pun mencua...

Siapa yang pelupa dan pengingat

Ada nampak tak madah kat tepi tu... " Masalah terbesar isteri adalah mengingat terlalu lama. Masalah terbesar suami adalah melupakan t...

Polis: Tiada keperluan dedah identiti pelaku video

Polis sudah mengenalpasti siapa pelaku dalam video sex yang didakwa mirip ketua pembangkang anwar ibrahim, ini di laporkan oleh berita di [ ...

Wanita separuh bogel curi trak

SEORANG wanita separuh bogel melarikan diri. LOS ANGELES – Seorang wanita yang hanya berseluar dalam, coli dan berkaki ayam ditangkap ...

Khamis, 12 Mei 2011

KDN hanya beri teguran kepada Utusan

Lain kali jgn main hentam je.. Surat kabar utusan hanya menerima teguran dari KDN berhubung lapo...

Segmen blogger support blogger

 Ada satu segmen baru untuk para2 bloger ..kalau nak join sila klik gambar ni.  Memang mencua...

Kereta sport paling mahal didunia

huhu Memang cun la kereta ni...perhhh... Berita cuak hari ni pasal kereta sport paling mahal didun...

Apa bestnya mamak ni

Kenapa restoran mamak ramai orang..apa bestnya mamak ni?? disini antara sebab2nya.. layannn...

Khas untuk blogger2 baru je macam aku

Kali ni aku nak buat cerita pasal blog.Apa yang perlu oleh sesebuah blog..kadang2 aku pk jugak hal ni..sampai pening kepala (pening la sgt) ...

Rabu, 11 Mei 2011

Kemalangan ngeri 10 kenderaan

Kemalangan yang mencuakan hari ini yang  membabitkan 10 kenderaan dan mengorbankan 3 lelaki maut dalam kemalangan di Kilometer 1, Jalan Ba...

Nik Aziz: Gesaan MCA pulaukan Utusan tepat

Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menyatakan sokongan terhadap gesaan MCA supaya  memulaukan Utusan.Ini kerana akhbar utusan se...

Baby berkepala dua

Kembar ganjil kehebatan ciptaan Allah Berita mencuakan hari ini di Beijing  Seorang ibu melahirkan bayi yang mempunyai dua kepala di...

Selasa, 10 Mei 2011

"Pandi Kutty" - Anwar dakwa difitnah lagi

*Cuak aku...Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak henti-henti dilanda fitnah,kali ini fitnah yang dilemparkan kepada beliau apabila dituduh menggu...

Lelaki tanpa wajah dapat muka baru

KIRI:WIENS sebelum wajahnya hilang, TENGAH:WIENS sebelum dibedah. KANAN:WIENS memakai cermin mata. LOS ANGELES - Seorang lelaki, Dallas ...

Isnin, 9 Mei 2011

Video budak bercumbu Atas Daun Pisang

Cuak aku....Apa nak jadi sekarang ni..Macam2 hal kepandaian budak2 sekolah..dari buli membuli,pukul ...

Harga gula naik 20 sen esok

Harga gula akan naik 20 sen kepada RM2.30 sekilogram berkuatkuasa esok (10 Mei). Penyelarasan sub...

Jangan ekploitasi isu agama: PM

Dalam akhbar sinar hari ini Perdana Menteri meminta Tolong semua pihak bertenang sehingga kerajaan mencari fakta berkaitan kes agama kristi...

Bapa seret anak yang berbogel

LU TAN menyeret anak lelakinya dalam keadaan bogel di bandar Hechi, China baru-baru ini. HECHI, China - Seorang bapa, Lu Tan menyeret s...

Ahad, 8 Mei 2011

Jangan Main Isu Agama

Timbalan Ketua Polis Negara Tadi aku baca malaysiakini tentang komen Timbalan ketua polis negara pasal isu "kristian agama rasmi&...

"Hantaran "Isteri ke 5 Osama RM15

GAMBAR pasport menunjukkan Amal Al-Sadah. Tahukah anda isteri kelima Osama yang bernama Amal menerima wang hantaran sebanyak RM15 ribu.Me...

Sabtu, 7 Mei 2011

Adolf Hitler

*Dalam belek2 FB jumpa gambar ni..hitler bunuh tapi ada parti yang ambik jadi penasihat.mungkin masi...

Malaysia negara kristian??

[Utusan meloya ] Malaysia negara kristian Untuk apa berita sedemikian Untuk apa cerita begini dic...

Pelajar jual dara RM218ribu

AMSTERDAM, Belanda - Seorang pelajar berusia 21 tahun dari Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle menjual daranya pada harga 50,0...

Manusia dan bayang2

Kadang -kadang hidup yang penuh dengan cabaran ni boleh membuatkan aku putus asa..bingung bengang d...

Jumaat, 6 Mei 2011

Tarikh PRU-13 Najib berkait angka 11?

KUALA LUMPUR, 6 Mei — Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mencetuskan teka-teki bahang pilihan raya umum ke-13 dengan berkata ia mungki...

Fast Furious 5

Semalam berkesempatan menonton filem  fast furious 5..memang best..jalan cerita yang penuh dengan ak...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...